Log in

One click and you are in

Login with Facebook Login with Google

Why sign up and log in

Guitar Tabs Explorer
Flori Mumajesi chords for Thjesht te du

Guitar chords with lyrics

Intro: A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7 A chord diagramD MajorD A chord diagramD MajorD A chord diagramB7B7 A chord diagramB7B7 A chord diagramE minorEm A chord diagramE minorEm (x2)


Verse 1:
  A chord diagramE minorEm           A chord diagramCmaj7Cmaj7      A chord diagramD MajorD
Që kur u pamë për herë të parë ndriçoi një diell
  A chord diagramB7B7              A chord diagramE minorEm
Nuk di ishim në tokë apo ishim në qiell
  A chord diagramE minorEm         A chord diagramCmaj7Cmaj7     A chord diagramD MajorD
Nga sot do lidhim jetën bashkë përgjithmonë
  A chord diagramB7B7                  A chord diagramE minorEm
Do të qeshim kur mes nesh të flej fëmija jonë
     A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7 A chord diagramD MajorD
Unë ty të du, të  du
    A chord diagramB7B7                      A chord diagramE minorEm
Nuk kam fjalë unë ta them se sa shumë më ke dhonë ti mu
  A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7    A chord diagramD MajorD
Të du, thjesht të du
    A chord diagramB7B7                 A chord diagramE minorEm
Nuk kam fjalë ta tregoj jetën time e ke ndryshu


Verse 2:
  A chord diagramE minorEm          A chord diagramCmaj7Cmaj7  A chord diagramD MajorD
Dhe kur të vijë në jetë ajo ose ai
  A chord diagramB7B7                 A chord diagramE minorEm
Do ketë një shembull të besojë në dashuri
  A chord diagramE minorEm          A chord diagramCmaj7Cmaj7     A chord diagramD MajorD
Në mbrëmje do ti them ngadalë si një përrallë
  A chord diagramB7B7                 A chord diagramE minorEm
Se si të thashë të dua ty për herë të parë


     A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7 A chord diagramD MajorD
Unë ty të du, të  du
    A chord diagramB7B7                      A chord diagramE minorEm
Nuk kam fjalë unë ta them se sa shumë më ke dhonë ti mu
  A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7    A chord diagramD MajorD
Të du, thjesht të du
    A chord diagramB7B7                 A chord diagramE minorEm
Nuk kam fjalë ta tregoj jetën time e ke ndryshu


Bridge:
           A chord diagramC majorC
A chord diagramE MajorE nëse më pyesin: "Si duket dashuria "
       A chord diagramD MajorD
Do përgjigjem si ty
            A chord diagramB minorBm
Dhe nëse më pyesin: "Si duket muzika "
          A chord diagramE minorEm
Do ti përgjigjem si ty
          A chord diagramC majorC          A chord diagramD MajorD
Se je gjithçka për mua, je gjithçka për mua
       A chord diagramB minorBm       A chord diagramC majorC
Je kërcimi i dashurisë pa mbarim


     A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7 A chord diagramD MajorD
Unë ty të du, të  du
    A chord diagramB7B7                      A chord diagramE minorEm
Nuk kam fjalë unë ta them se sa shumë më ke dhonë ti mu
  A chord diagramE minorEm A chord diagramCmaj7Cmaj7    A chord diagramD MajorD
Të du, thjesht të du
    A chord diagramB7B7                 A chord diagramE minorEm
Nuk kam fjalë ta tregoj jetën time e ke ndryshu

Almost there ...

Sign in to get your own page with links to favourite songs and more. You are just one click away...

Login with Facebook Login with Google