Log in

One click and you are in

Login with Facebook Login with Google

Why sign up and log in

Guitar Tabs Explorer
Minatori guitar tabs for Shfletoj gazeten per ty mendoj

Shfletoj Gazeten Per Ty Mendoj tab by Minatori

Minatori guitar tabs for Shfletoj gazeten per ty mendoj

Guitar tabs with lyrics

Minatori - Shfletoj gazeten, per ty mendoj.
Danny boy

Intro:

Gtr: 1
      A chord diagramC minorCm
E--8---8---8---8-----|
B--8---8---8---8-----|
G--8---8---8---8-----|
D--10--10--10--10----|
A--10--10--10--10----|
E--x---x---x---x-----|

      A chord diagramG#G#
E--4---4---4---4-----|
B--4---4---4---4-----|
G--5---5---5---5-----|
D--6---6---6---6-----|
A--6---6---6---6-----|
E--x---x---x---x-----|

      A chord diagramD#D#
E--6---6---6---6-----|
B--8---8---8---8-----|
G--8---8---8---8-----|
D--8---8---8---8-----|
A--6---6---6---6-----|
E--x---x---x---x-----|

       A chord diagramA#A#
E--6---6---6---6-----|
B--6---6---6---6-----|
G--7---7---7---7-----|
D--8---8---8---8-----|
A--8---8---8---8-----|
E--x---x---x---x-----|

Ritmi luhet nga poshtë - lart
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.

Nëpër ritëm - Gtr:2

  A chord diagramD#5D#5  A chord diagramD5D5  A chord diagramC5C5  A chord diagramA#5A#5
E-------------------------|
B-------------------------|
G-------------------------|
D--8-8--7-7--5-5--3-3-----|
A--6-6--5-5--3-3--1-1-----|
E-------------------------|

Gtr:2 Edhe këtë pjesë
E----------------|
B--11--9--8~~----|
G----------------|
D----------------|
A----------------|
E----------------|

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4
Me vendim te prere nje ekspres egzekutoj
e shfletoj gazeten, dhe per ty mendoj
shtetis neper tituje askund nuk eshte gjete
ne Prishtine, ne Kosove, askund ne planete.

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.
Lexoj deklarata nga disa patriote
gazetare, shkrimtare, poet e budalle
vuatjet e tyre per kange jane pandare
kur folshe me ta te duket vetja shka

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.
Ndalem te kalendari historik
dhe me ka pak dro dhe frike
asgje sot per boten nuk eshte vendose
ne kete dite as Titaniku s'eshte fundos

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.

Date e parendsishme sot asgje s'paska ngjare
ne kete dite as John Kennedy nuk eshte vra
as Nile Amstrongu sot nuk s'ka shkel ne hane
e per çudi sot kurkuj s'ja pasna qi ate nane

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.

Gtr:2
B--11--9--8~~----

Pse shkove ti
Pse shkove ti

A chord diagramC minorCm - mbajeni - tejkalimi A chord diagramD#D# x 2; A chord diagramG#G# x 3; A chord diagramD#D# x 2; A chord diagramA#A# x 3.
Pseeeeee shkovee tiii
Pseeeeee shkovee tiii ( : : )

Gtr:1
A chord diagramC minorCm x 4; A chord diagramG#G# x 4; A chord diagramD#D# x 4; A chord diagramA#A# x 4.
Lexoj prognazone metrologjike
bore, shi, dielle, te rreshura politike
Krej qka di dhe qka eshte me rendsi
sot ti nuk je ketu sot shkove ti

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Opcione per Kosoven, sa te duash menjehere
ta mbshtjellin ta paketojne si nje hamburger
zgjedhje per Kosoven sa te duash si ne korent
Kosova republike, panvaresi, Kosova Kontinente

Pse shkove ti
Pse shkove ti

A chord diagramA augmentedA ka shperthy ndonje bombe sot ne qender te Bombajit
ndonje bishti i sert a u pervlu ne gjykym te çajit
Hitleri a boni sot vetevrasje ne Berlin
apo ra bomba atomike ne Hiroshime

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Sot shkova ti athua askush nuk mbet
sikur dikush ma vodhi kete qytet
sot dielli lindi dhe do te perndoj
mos mendo se me more ne qafe
se sot per ty do te mastruboje.

Pse shkove ti
Pse shkove ti

Pseeeeee shkoveeee tiii
Pseeeeee shkoveeee tiii ( : : )
__________________

Kjo është e tëra! Tekstin e kam marr nga interneti.
Komentet dhe sugjerimet tuaja mund ti dërgoni në adresën: fidan.kosumi@gmail.com

Gjithë të mirat dhe suksese!

Almost there ...

Sign in to get your own page with links to favourite songs and more. You are just one click away...

Login with Facebook Login with Google